De Missie

Omdat wij steeds vaker horen van o.a klanten dat zij geen nieuwe schoenen voor zichzelf of hun kinderen kunnen kopen simpelweg omdat daar geen geld voor is. En omdat wij dit ook terug op straat zien waar veel kinderen en volwassenen lopen op kapotte, te grote en/of afgetrapte schoenen, willen wij hiervoor een actie opzetten.

 

 


Doneer je schoenen

Duur actie: 29 november t/m 13 december.

 

Wij willen iedereen in Groningen vragen om hun schoenen te doneren die niet meer gedragen worden. De schoenen/sneakers kunnen bij ons in de winkel langs gebracht worden.

Volgens Kledingbank Maxima is er vooral een tekort aan kinder en heren sneakers/schoenen.

 

Wij zullen de gedoneerde schoenen dan gratis van binnen en buiten reinigen, een anti bacteriele/anti schimmel behandeling geven en kleine reparatie/herstel werkzaamheden uitvoeren. Ook zullen wij daar waar nodig de veters vervangen. 

Vervolgens zullen alle sneakers aan Kledingbank Maxima in Stad Groningen geschonken worden.

 

Iedereen/elk gezin die lid is van de Voedselbank kan dan gratis een paar goede schoenen halen bij Kledingbank Maxima in Groningen.

Check wel eerst de voorwaarden van de Kledingbank.

Voorwaarden Kledingbank Maxima

 

 

Het inleveren van sneakers/schoenen kan van 29 november t/m 13 december. Wij zijn wekelijks geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00.

 

Wij kunnen compleet *kapotte schoenen helaas niet aannemen.

* kleine reparaties voeren wij wel uit.